Thursday 5 May 2011

Δελτίο Τύπου: «Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ»

Η δολοφονία του άτυχου συμπολίτη μας Χρήστου Μαντά, από δύο Αλβανούς σεσημασμένους λαθρομετανάστες είναι ένας ακόμα κρίκος σε μία ατελείωτη αλυσίδα εγκληματικών πράξεων πάσης φύσεως που διαπράττονται καθημερινά σε βάρος των Ελλήνων πολιτών από λαθρομετανάστες σε όλη την περιφέρεια Αχαΐας και δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν έχει τέλος.

Οι πολίτες αισθάνονται απροστάτευτοι και βορά στις ορέξεις των λαθρομεταναστών , αλλά κανείς από την κυβέρνηση , την τοπική αυτοδιοίκηση και τα πολιτικά κόμματα πλην ΛΑ.Ο.Σ δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το μείζον θέμα. Κοροϊδεύουν τους πολίτες κατάμουτρα με ατελέσφορες… συσκέψεις!!!

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και οι κάτοικοι του έδειξαν το δρόμο στην Πάτρα με τον αποκλεισμό του λιμανιού τους. Στην Πάτρα δεν κουνιέται φύλλο!

Το Κατάκολο δέχεται 500 κρουαζερόπλοια το χρόνο, η Πάτρα κανένα. Αλλά και να έρθει φαντάζεται κανείς την σκηνή οι λαθρομετανάστες να «κυνηγούν» τους τουρίστες για να τους αρπάξουν τις τσάντες και να τους κλέψουν! Ρεζίλη σε όλο τον κόσμο θα είχαμε γίνει. Αλλά μην ανησυχεί κανείς από τους κρατούντες ,κανένα κρουαζερόπλοιο δεν θα έρθει με αυτή την τραγική κατάσταση ανομίας που επικρατεί.

Η Ν.Ε ΑΧΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ για μια ακόμα φορά καλεί όλους τους κρατούντες τις τύχες αυτού του τόπου να ξυπνήσουν επιτέλους και να δράσουν πριν να είναι αργά και παράλληλα δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για την γρήγορη εξιχνίαση αυτού του στυγερού και αποτρόπαιου εγκλήματος από την Ελληνική Αστυνομία, που για ακόμα μια φόρα οι δράστες ήταν λαθρομετανάστες!

No comments:

Post a Comment