Friday 7 January 2011

Δελτίο Τύπου: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Η απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση του εισιτηρίου, από τα 3 ευρώ στα 5 ευρώ για την εξέταση στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει την Ελλάδα και ιδιαίτερα τους φτωχούς Έλληνες μόνο παράλογο και εξωφρενικό μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς όμως την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να εξαιρέση από την καταβολή του αντιτίμου των 5 ευρώ τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες!!! Είναι εξωφρενικό, παράλογο, βλακώδες και επικίνδυνα ρατσιστικό εις βάρος όλων των Ελλήνων πολιτών.

Οι λαθρομετανάστες δεν μας φθάνει που νοσηλεύονται δωρεάν, γεννούν δωρεάν στα νοσοκομεία εκτοξεύοντας κατά 400 εκατομμύρια ευρώ το χρέος των νοσοκομείων κάθε χρόνο αλλά καλούν τους Έλληνες πολίτες να πληρώσουν αυτοί για την υγεία των λαθρομεταναστών!!!

Η Ν.Ε Αχαίας του ΛΑ.Ο.Σ καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω την αύξηση από τα 3 ευρώ στα 5 ευρώ και φυσικά να μην ισχύουν οι δωρεάν εξετάσεις για τους λαθρομετανάστες. Στην περίπτωση που δεν το πράξει καλούμε τους Αχαιούς να μην πληρώνουν ούτε ευρώ στα νοσοκομεία και να δηλώνουν όλοι …λαθρομετανάστες.

Εκεί δυστυχώς θα καταντήσουν τους Έλληνες οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ.

No comments:

Post a Comment